Hírek

A projekt III. szakaszának ideiglenes felfüggesztése

2023. október 5.

Budapest Főváros XII. kerület Hegyvidéki Önkormányzat Képviselő-testülete a bizonytalan gazdasági helyzetre tekintettel 113/2022. (IX.22.) sz. határozatával a Projekt III. szakaszát ideiglenesen felfüggesztette. A Testület a beruházás folytatásáig az ingatlan épített kerítéssel történő körbevételéről és gépjármű parkolófelület kialakításáról döntött, emellett pedig megépült egy ideiglenes közösségi kert is.

Megduplázzuk a hőszigetelést

2022. november 30.

Tartanak a BBSZ beruházással érintett szomszédos épületek tűzfalán az ideiglenes szigetelési munkálatok. Az irodaépületek lebontása után – bár a bontási engedély csak az érintett tűzfalak szigetelés nélküli vakolását írja elő – cégünk felajánlotta, hogy a bontási költségekben elért megtakarítás felhasználásával 10 cm szigetelést helyez el. Az önkormányzat képviselő-testülete úgy döntött,... Tovább »

Szombaton is folytatódik a szállítás

2022. július 29.

A munkálatok szempontjából kedvező időjárási előrejelzésre tekintettel a vállalkozó kérésére a beruházó engedélyezte, hogy az építési törmelék elszállítása július 30-án, szombaton is folytatódjon. A munkavégzés várhatóan 8-17 óra között zajlik majd.

Folytatódik az anyagok elszállítása

2022. július 27.

Július 28-tól intenzívebb szakaszba lép a bontott törmelék elszállítása. A teherautók a Böszörményi út-Jagelló út-BAH csomópont-Budaörsi út útvonalon hagyják el a várost.

Bontott anyag elszállítása

2022. július 13.

Július 14-én, csütörtökön kezdődik meg a bontási törmelék elszállítása az építési területről. Ahogy azt már korábban jeleztük, betondarálásra nem kerül sor a helyszínen – a nagyobb darabokat is egyben szállíttatjuk el.

Közlemény

2022. július 11.

A Hegyvidéki Önkormányzat képviselő-testülete tavaly decemberben nagy többséggel (17 támogató szavazattal, 2 nem ellenében, egy tartózkodás mellett) határozott arról, hogy a BBSZ Ingatlan 2022. kft. – a BBSZ Ingatlanfejlesztési Projekt II. szakaszának részeként – szerezze meg a beruházásra vonatkozó építési engedélyt. Ez a múlt héten megtörtént.  A testületi határozat értelmében az... Tovább »

Teljes útzár lesz a jövő héten a Böszörményi egy szakaszán

2022. június 27.

A Böszörményi út 20-22. (hatemeletes) épület felső szintjeinek bontása idején kiterjesztjük a biztonsági zónát. Az építési hatósággal és a BKK munkatársaival történt egyeztetés alapján július 4. (hétfő) és július 8. (péntek) között továbbra is tilos megállni a Szoboszlai utca mindkét oldalán a bontási munkálatok végéig, valamint a Böszörményi út mindkét... Tovább »

Ingyenes autómosás

2022. június 24.

Újraindult a Böszörményi úti irodaházak bontása. Bár a kivitelező mindent megtesz annak érdekében, hogy a munkálatokkal járó porszennyezést csökkentse, de teljesen kiküszöbölni nem tudja. Ezért a BBSZ Ingatlan 2022 Kft. átvállalja a Beethoven utcában, a Szoboszlai utcában, a Böszörményi út Királyhágó tértől a Kiss János altábornagy utcáig tartó szakaszán, valamint... Tovább »

Folytatódik a bontás a Böszörményi út felőli oldalon is

2022. június 17.

A jövő héttől a látványos munkálatokkal folytatódik a Böszörményi út 24. szám alatti épület bontása. A munkavégzés hétköznaponként 7 és 18 óra között, géppel és részben kézi bontással a bontási engedélyben meghatározott módon zajlik majd. A bontási tevékenységhez a közterület lezárása a villamospálya határáig tart, ez azonban a villamosközlekedést nem... Tovább »

Munkagép elszállítása

2022. június 16.

A Beethoven utcai oldalon a bontás nehézgépeket igénylő része befejeződött. A kivitelező egy munkagépet szállít el június 17-én reggel 5 óra körül a területről (ahogy azt már korábban jeleztük, az ilyen különleges szerelvények csak este 10 és reggel 6 óra között közlekedhetnek). Elnézést kérünk a kényelmetlenségekért, igyekszünk a lehető leghalkabban... Tovább »