Bontás megkezdése a Böszörményi út 20-22 épületnél és parkolási korlátozások

2022. április 27.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Böszörményi út 20-22 épületünk bontása április 28-án, csütörtökön kezdődik az épület hátsó részénél („nyaktag”), az udvar felé bontva. Az épület Böszörményi úti frontján a tervek szerint május 9-én, hétfőn kezdődik a bontás.

Ezekhez a munkákhoz kapcsolódva a biztonság érdekében az alábbi közterületek lesznek a forgalom (és így a parkolás) elől lezárva:

  • Május 2. hétfőtől három héten át (május 20-ig) a Szoboszlai utca páros (házakkal átellenes) oldala;
  • Május 9. hétfőtől két héten át (május 20-ig) a fenti lezáráson felül a Szoboszlai utca páratlan (házak felőli) oldalán is megszűnik a parkolás, mert a zárás kb. az úttest közepéig terjed majd, így marad biztosított a bejárás a garázsokhoz. Ezen felül a Böszörményi út 20-22 és 24 számú házak előtt a járda és az épületek előtti parkolóhelyek;
  • Június 6. hétfőtől két héten át ismét a Szoboszlai utca páros (házakkal átellenes) oldala.

Kérjük, hogy a megjelölt területekről a munkálatok megkezdéséig vigyék el autóikat. Köszönjük!

 

 

Elnézést kérünk az okozott kényelmetlenségért, igyekszünk a zárásokat a legszükségesebb időre szűkíteni. Bizonyára értesültek már róla, hogy ebben az átmeneti időszakban a parkolási nehézségek enyhítésére az önkormányzat engedélyezte a Beethoven és Szoboszlai utcai lakossági engedéllyel rendelkező lakóknak, hogy ingyenesen parkolhassanak a szomszédos lakossági zónában is (Böszörményi út másik oldalán a fizető övezet széléig: Térkép a lakossági parkolási zónákról ).

A fentiekről a Szoboszlai utcai lakókat, valamint az ott parkoló autósokat szórólapon is tájékoztatjuk.